Aleksandar V

В момента е отпускарски сезон, но все пак, някой от политическите партии трябва да се покаже и да обясни на електората какво мисли да прави през следващите четири години.

# Политика # БСП # Мисли # ДПС # ГЕРБ
2 Коментара, виж всички ››
Криста
,
Александър - погледни от и от добрата страна, че в случая поне няма да се почувстваш излъган. След като няма обещания, няма и очаквания = няма разочарования. Сложи си розовите очила и пий една ракия :)
Ванката
,
Да бе, едно време поне се плюеха по телевизията и всичко приличаше на футболен мач. Това беше интересно.
Сега май си знаят кой какво ще прави и не им се дават милиони за безсмислени кампании.
Medici .

Другарят Цветан Василев вече много добре показва връзките си с руската VTB. Лозунга "Вечна Дружба" тежи много сериозно в случая.

Колкото и неприятно да е, по времето на ГЕРБ, банката на Цветан Василев се води с прекалено голяма подкрепа от правителството и енергетиката, които местят голяма част от сметките си в неговата финансова институция. В момента другарят Симеон Дянков също участва в управлението на VTB.

После нека някой да обяснява, че нашите политици по никакъв начин не са свързани и не се водят от лични финансови интереси.

# Финанси # Бизнес # Комунизъм # Корпоративна Търговска Банка # Русия # Цветан Василев # БСП
Другаря Цветан Василев се бори за Австрийската банка Hypo Alpe Adria с помоща на VTB

Ройтерс: Цветан Василев може да купи австрийска банка | Dnes.bg Новини

Група български инвеститори около предприемача Цветан Василев, подкрепена от руската банка VTB, има интерес към придобиването на бизнеса на Балканите на изпадналата в затруднение австрийска банка Hypo
4 Коментара, виж всички ››
Marta
,
Колкото и да се прави на невинен, Николай Бареков си има същия обръч от фирми и май той е куклата на конци в неговата фамилия и непознатия далечен роднина Денис Бареков.
Сиренето
,
Ново двайсе. Сега излиза, че Денис Бареков, с помощта на Игор Ким, искал да купи подразделенията от източна Европа.
До сега не го бях чувал този Денис Бареков, но излиза според думите на Николай Бареков, това е негов далечен роднина, който никога не е виждал. Информацията идва от "Клуб Z".
Не знам до колко може да се вярва на тази информация, но всичко това става прекалено объркано.
Gandalf the White

Много интересно обобщение на "семейната" дейност между Моника и Сергей Станишев. Тук още по-интересното са фактите, че Европа нищо не е направила.

Спомням си колко смешно беше, като се видя, че за 60 000 евро са направени изложба и сайт с отворен код, който по-принцип е безплатен.

# Европейски Съюз # Комунизъм # БСП # Политика
Сергей Станишев и Моника изкарват 20 480 000 лв, за шест години

МОНИКА СТАНИШЕВА ОТИВА В БРЮКСЕЛ С 20 МИЛИОНА ПЕЧАЛБА ОТ ПИАР

Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на "Актив Груп" са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хохегер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .

Пак управляващите се заиграват с ЕРП-тата. До колкото си спомням същото се случи и миналата година по това време и след 10 месеца разследване се указа, че никой няма виновен.

На всичко отгоре смелчаците от ЕВН викат политици от Долна Австрия, понеже са акционери.

# Компании # Капитализъм # ГЕРБ # Енергия # Политика # БСП
Популистки действия от управляващите и заигравката им с ЕРП-тата

Популистки действия от управляващите и заигравката им с ЕРП-тата

Без да предлага решения, енергийният регулатор поиска лицензите на доставчиците на ток
1 Коментара, виж всички ››
Митрето
,
Ама тия пак ще извадят тая зелена енергия от задния си джоб. Само се чудя колко от депутатите имат интереси в тая зелена енергия. Едно време Дянков не връщаше ДДС, сега комунистите не си плащат на себе си за зелената енергия.
Aleksandar V
Кактво винаги партията майка си парви популистките изказвания, ама дали наистина искат да го направят или просто целят да задоволят жаждата за правда сред поостарелите другари и другарки.
# БСП # Политика
БСП ще настоява за 15% данък ”богатство” от 2015 година - Mediapool.bg

БСП ще настоява за 15% данък ”богатство” от 2015 година - Mediapool.bg

БСП ще настоява за 15% данък ”богатство” от 2015 година - БСП ще настоява за въвеждане на 15 процента данък върху доходите на по-заможните българи от 2015 година, съобщи в събота вестник...
2 Коментара, виж всички ››
Ренджъра
,
Пенсионерите така и няма да разберат какво става. На следващите избори ще си отида на село и наистина ще заключа вратата на баба ми, щото предишния път ме излъга, че няма да гласува, а е отишла.
Сиренето
,
Само при първия внесен законопроект свързан с тази простотия, ще видим как всички чуждестранни компании в България си стягат багажа и заминават за Индия и Китай.
Aleksandar V

Интересното е, как от централата пращат инструкции как да се провежда пропаганда за изборите в интернет.

Ето защо Моника твърди, че всичко е наред с парите и за маркетинговата агенция. Явно наистина е така.

# БСП # Пропагандна

През 2014 Европарламентът пуска интернет тролове с опорни точки за евроизборите

Моника Йосифова усвоява пари по същата пропагандна програма

3 Коментара, виж всички ››
Big Mamma
,
Бе те висчките са едни и същи, въпроса е, че комунистите гледат първо бабичките да са добре, после мислят за останалите.
Dexter
,
Абе аз все си мисля, че цялата тази история със социалните мрежи е много удобна за управляващите и по специално за тяхната пропаганда.
А иначе нека да си постват, така е по интересно. Имаше даже някакъв репортаж на една Украинска телевизия как същата история със социалните мрежи се случва и там, дори от европейския съюз или америка са идвали хора да ги обучават как да го правят най-добре.