Trinity .
През летният сезон все повече търговци се насочват към предлагане на царевица на пара, сладолед, фреш и пуканки. В този пост ще Ви запознаем както с хранителната стойност на продуктите, така и с осигуряване на необходимите условия за предлагането им, съобразно нормативните изисквания за храните. Търговците много често не се замислят над това, което предлагат и се интересуват главно от печалбата, а потребителите не се замислят какво консумират и се интересуват от вкусовите качества и цените. Информацията за храните е важна не само за обща култура, но и за нашето здраве. Ще бъде полезно да прочетете написаното, то е за търговци и потребители.
# Бизнес # Интересно # Инвестиции
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Trinity .
Предлаганият асортимент в обектите от типа ,,Бърза закуска” може да е разнообразен, в зависимост от условията, които осигурите и Вашите предпочитания. Най- често в бързите закуски се приготвят следните храни: сандвичи, салати, скара, пържени картофи, дюнер, пилета на грил, палачинки, гофрети и др. За да предлагате тези храни е необходимо да имате подходящо помещение, в което да може да осигурите следното оборудване:
# Интересно # Бизнес # Инвестиции
4 Коментара, виж всички ››
Fire Bg
,
Много благодаря за списъка! Много полезно.
Яни Иванов
,
Здравейте!
Решил съм да отворя дюнер. Какъв е пълният набор от документи, бихте ли ми помогнали с изваждането им и на каква цена!
Хубав ден!
Medici .
Терминът БВП е познат за всеки, но знаем ли в наистина и в детайли, а и с точност какво означава брутен вътрешен продукт. В крайна сметка, макар и всички ние, малките хора в малката България да гледаме най-сериозно на личния си бюджет, съвсем не е излишно да започнем да мислим и по-мащабно, по-генерално, т.е. за общия бюджет на страната. Той неразривно е свързан с понятието за брутен вътрешен продукт. Ето какво точно е БВП – накратко, ясно и разбираемо.
# Инвестиции # Бизнес # Финанси
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .
Тъй като хората вземат решения чрез сравняване на разходите и печалбата, поведението им може да се промени, когато разходите се променят. Това означава, че хората реагират на стимули.
# Бизнес # Финанси # Инвестиции
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .
Широко разпространено е схващането, че фокусните групи са ‘патентована формула’ за големи корпорации, които могат да си позволят да платят за услугите на фирми, които са се специализирали в областта на маркетинговите изследвания. Малкият бизнес обаче също може да се възползва от предимството на фокусните групи. Нещо повече, пропорцията успеваемост, продуктивност и разходи е оптимизирана в максимална степен
# Маркетинг # Бизнес
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .
Как да създадем кратка или дългосрочна цел, която включва крайни срокове и количествени измерения? Ако наистина искате да влезете в света на успешния бизнес, то е нужно ясно да дефинирате бизнес целите, особени тези, които са нужни на началния стадий. За някои целта е финансова сигурност, а за други тя е основата на всеки бъдещ успех.
# Финанси # Бизнес # Мъдрост
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Trinity .
Оказва се, че фармацевтичните компании, на които голяма част от нас дължат живота си, които постоянно изобретяват нови и нови начини да ни лекуват, действат само и единствено в свой собствен интерес. Целта им е печалбата, а не истинската помощ…
# Капитализъм # Здраве # Бизнес # Компании
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .
Фонда притежава вече над 9 хил. кв.м офиси и паркинги в района. Причината за инвестицията е, че инфраструктурата в тази част на града продължава да се развива както от общината, така и от частни инвеститори. Имота се продава от гръцката инвестиционна група Bluehouse Capital, която е собственик и на сградата на "Авто юнион център" на столичния бул. "Христофор Колумб", магазина Baumax в Плевен, два обекта на Praktiker и един на "Пикадили"
# Компании # Инвестиции # Бизнес
Фонд за недвижими имоти България (ФНИ България) придоби втори имот в "Бизнес парк София"

Имоти | Български фонд купи втори имот в

"Фонд за недвижими имоти България" притежава вече над 9 хил. кв.м офиси и паркинги в района срещу инвестиция от 7.2 млн. евро
Все още няма коментари, бъдете първи ››
Medici .
Електролукс (Electrolux AB) се е съгласила да купи подразделението на Дженерал Електрик (General Electric) за 33 млрд. долара, което ще постави шедската компания на равно със лидера в индустрията Уърпул (Whirlpool) на американския пазар.
# Дженерал Електрик (GE) # Бизнес # Компании
Все още няма коментари, бъдете първи ››