Gandalf the White

Раждаемостта в България и колко сериозен е проблема в действителност

Раждаемостта в България и колко сериозен е проблема в действителност
2015 година отбеляза рекорден спад на раждаемостта в България. През изминалата година са родени едва 60 хиляди български деца. Ако трябва да правим сравнение с периода от началото на века, това е повече от два пъти по-малко новородени. Раждаемостта не е демографски проблем за страната ни, раждаемостта е огромен социален, обществен и в много случаи дори икономически и политически проблем с национално значение. Защото ако днес за управляващите по-малко деца означава по-малко изплатени детски надбавки и всякакви други подобни социални дажби на младите майки, утре, няма да има кой да работи, за да изхрани пенсионерите.
# Здраве # Мисли

2015 година отбеляза рекорден спад на раждаемостта в България. През изминалата година са родени едва 60 хиляди български деца. Ако трябва да правим сравнение с периода от началото на века, това е повече от два пъти по-малко новородени. Раждаемостта не е демографски проблем за страната ни, раждаемостта е огромен социален, обществен и в много случаи дори икономически и политически проблем с национално значение. Защото ако днес за управляващите по-малко деца означава по-малко изплатени детски надбавки и всякакви други подобни социални дажби на младите майки, утре, няма да има кой да работи, за да изхрани пенсионерите. А пенсионерите, като стана въпрос за тях, са тема, която пряко е свързана с тази раждаемостта в страната. Да представим нещата така: ако изхождаме от статистиката, че в момента има приблизително 2.5 милиона работещи българи и около 2 милиона пенсионери, представете си същата тази статистика след 10 години. В комбинация с ниската раждаемост, нацията ни не просто се обрича на застаряване с почти необратими за икономиката и обществото ни последици, но и с невъзможността да се погрижи за тези пенсионери. Кой точно ще успее да ги нахрани, да напълни държавната хазна за техните пенсии, когато раждаемостта в страната намалява двойно само за 12-13 години? И най-малкото дете може да направи сметката: в един момент, в страната ни ще има много гладуващи пенсионери, за които няма да има кой да работи, тъй като младите спират да раждат у нас, тоест няма достатъчно работна ръка у нас, всъщност...няма достатъчно хора у нас. Но нека разнищим отделните проблеми, свързани с раждаемостта в България един по един...Ние решение на тези проблеми няма да даваме. Дори няма да даваме предложения. И не само защото това не е наша работа, а защото в България и най-вече в парламента у нас мненията отдавна не са важни, консултантите в отделните сектори на икономиката отдавна никой не ги слуша, решения за проблеми в перспективен бъдещ план отдавна никой не предоставя.

Защо младата българка не ражда днес?

Когато възприемаме раждаемостта в България като проблем, нормално е първото нещо, което да се запитаме е защо съвременната млада българка не ражда днес? Защо младите изобщо не правят деца? Едва ли е трудно на който и да е от вас да си отговори на въпроса, без да посочи поне трите от основните причини: финансова несигурност, пълна липса на адекватни социални придобивки със статус майчинство и разбира се, късното достигане до момента за създаване на семейство. Относно финансовата несигурност, като главна причина се откроява фактът, че повечето млади не са убедени, че ще успеят да задържат стабилната си работа, ако изобщо са успели да намерят такава. Що се касае до социалната политика за младите майки, тя е под всякаква критика и на всички ни е ясно, че стимулирането на раждаемостта у нас е повече от отрицателно. Късното достигане до етапа за създаване на семейство е по-заплетена тема, където на преден план излиза обстоятелството, че младите късно завършват университета, а след това завършване са изправени преди тежката съдба, наречена трудов пазар, която съдба продължава с години...Така, в най-общи линии, една жена се усеща, че на 35 години, в действителност, трудно се забременява за първи път, та какво остава за надежда за второ дете…

Демографският проблем и раждаемостта са свързани с емигрантството

Защото, всъщност, български млади майки има, но голяма част от тях раждат децата си зад граница. Те вече са се установили там, намерили са по-бързо и лесно работа, а много от тях дори успяват да се реализират по специалността си. Естествено е, че нито една майка на двегодишно дете не би се завърнала в страната си имайки на предвид тукашните условия за отглеждане на дете. И въпросът дори не е само финансов, защото истината е, че нито здравеопазването, нито образованието ни са на достатъчно високо ниво, за да предпочетем България пред която и да е развита европейска страна за раждане, възпитание на деца. Следователно, в момента ние се въртим в следния затворен кръг: младите ни майки раждат, но в повечето случаи, ако са финансово стабилни, което е изключителна рядкост, или зад граница, с което въпроса за ниската раждаемост е повече от ясен. По-важното е, че никой не прави нищо да промени тези положения.

Какво ни очаква?

Картинката в момента е ясна и вероятно никой не се замисля или няма желание, мотив да се замисли какво ще се случи в бъдеще, та да вземе каквито и да е мерки проблемът с раждаемостта у нас да бъде разрешен. Какво ни очаква ли? Повече от очевидно е, че ромското население у нас се удвоява и за разлика от българските майки, те се множат и бързо, и смело, без да си задават въпроси дали ще имат постоянна работа за в бъдеще, за да покриват разходите по възпитанието и отглеждането на едно...извинете, минимум пет деца. Това не е всичко. Защото деца ще има, но те съвсем няма да са тези, които ще увеличат броя на онези 2 милиона работещи от статистиката по-горе. Защото тези деца няма да се изучат, те няма и да поискат да работят. А пенсионерите стремглаво ще се увеличават и познайте дали майчинските надбавки ще се увеличат, след като нужните средства за пенсии ще стават все повече и повече.


В момента страната ни е втора в ЕС по критерия застаряващо население и парадоксът е, че ни води само Германия. Но Германия има здрава, работеща политическа и социална машина, която може да покрие нуждите на своите възрастни граждани и на своите млади раждащи майки. При нас не е така. Единствената добра новина в случая е, може би, фактът, че в Германия не раждат, защото просто не искат да раждат, докато българките искат да стават майки, но не могат. Ако изобщо това е добра новина, тъй като у нас малко хора ще те попитат какво искаш, преди да разберат за какво имаш финансовата възможност!

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
27 Коментара
MARIAN NELSON
,
заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (mariannelsonloanfirm@outlook.com), за да кандидатствате за заем
VICTORIA EMMANUEL
,
заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), за да кандидатствате за заем
marjan
,
заеми от 6000 лева до 50,000,000 лева с 3% годишен лихвен процент
бързо одобрение без обезпечение.
заеми за бизнес или лична употреба.
имейл: 2324company@gmail.com
Viber: +16316333962
whatsapp: +16316333962
Melissa Nicholas
,
Здравейте всички навън, надявам се, че всички вие сте добре ??? Моите имена са г-жа Мелиса Николас, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях затънала в лоша финансова ситуация и имах нужда от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на крака финансово поради настоящата си финансова ситуация, отказана от банката ми. за да ми дадат заем, така че не ми остава друга възможност, освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследванията си бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и бях в повече неприятности и почти дадох до надеждата за получаване на заем, докато намерих онлайн пост, постът е споделено свидетелство от г-н Франк от щата Чарлстън, което свидетелства за това как той е получил $ 50,000 от Kathy Finance Inc. след като е прочел публикацията, която реших да се свържа с Kathy Finance Inc. имейл: (kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, моето необезпечено искане за кредит от $ 350,000 беше одобрено в рамките на 72 часа от моята молба и кредитът ми беше платен по банковата ми сметка без никакви пропуски.
Искам да изразя дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми там да бъдат много бдителни, защото има много измамници там с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни. , които имат нужда от кредит Препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по електронната поща: (kathyrichardfinance@hotmail.com)
Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство, желая ви късмет.
Вашият,
Мелиса Никола.
Melissa Nicholas
,
Здравейте всички навън, надявам се, че всички вие сте добре ??? Моите имена са г-жа Мелиса Николас, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях затънала в лоша финансова ситуация и имах нужда от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на крака финансово поради настоящата си финансова ситуация, отказана от банката ми. за да ми дадат заем, така че не ми остава друга възможност, освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследванията си бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и бях в повече неприятности и почти дадох до надеждата за получаване на заем, докато намерих онлайн пост, постът е споделено свидетелство от г-н Франк от щата Чарлстън, което свидетелства за това как той е получил $ 50,000 от Kathy Finance Inc. след като е прочел публикацията, която реших да се свържа с Kathy Finance Inc. имейл: (kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, моето необезпечено искане за кредит от $ 350,000 беше одобрено в рамките на 72 часа от моята молба и кредитът ми беше платен по банковата ми сметка без никакви пропуски.
Искам да изразя дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми там да бъдат много бдителни, защото има много измамници там с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни. , които имат нужда от кредит Препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по електронната поща: (kathyrichardfinance@hotmail.com)
Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство, желая ви късмет.
Вашият,
Мелиса Никола.
Ruth Lee
,
Имате ли нужда от бизнес или личен заем?
Ако отговорът е да, искам да ви представя Джеймс Андерсън. Той е най-добрият и най-честен кредитор, който съм намерил в Craigslist. Получих заем от 178 000 евро, след като беше измамен няколко пъти плюс той също има инвестиционни програми. Той би могъл да ви помогне и от моя реферал, така че ако имате нужда от заем, всичко, което трябва да направите, е да напишете на Томас Андерсън с моя референтен код (aAC0112), важно е да заявите кода си, тъй като получавам препоръки.
Неговата информация за контакт е ( info.cashcraft84@gmail.com ) или WhatsApp +380506129711
състрадание
Ruth Lee
,
Имате ли нужда от бизнес или личен заем?
Ако отговорът е да, искам да ви представя Джеймс Андерсън. Той е най-добрият и най-честен кредитор, който съм намерил в Craigslist. Получих заем от 178 000 евро, след като беше измамен няколко пъти плюс той също има инвестиционни програми. Той би могъл да ви помогне и от моя реферал, така че ако имате нужда от заем, всичко, което трябва да направите, е да напишете на Томас Андерсън с моя референтен код (aAC0112), важно е да заявите кода си, тъй като получавам препоръки.
Неговата информация за контакт е ( info.cashcraft84@gmail.com ) или WhatsApp +380506129711
състрадание
roberth
,
Моите кратки показания за това как получих заем
  Здравейте всички, че се казвам Смит Принс от Текса, САЩ. Тук съм, за да свидетелствам как получих заема си от Робърт Томсън, след като кандидатствах няколко пъти от различни кредитори, които обещаха да помогнат, но никога не ми дадоха заема. Докато един мой приятел не ме запозна с Робърт Томсън, той обеща да ми помогне и наистина го направи, както обеща, без никаква форма на забавяне. Никога не съм мислил, че все още има надеждни заемодатели, докато не се срещнах с Робърт Томсън Волф, който наистина помогна за заема и промени вярата ми. Не знам дали по някакъв начин се нуждаете от истински и спешен заем. Бъдете свободни да се свържете с Робърт Томсън чрез имейла му: roberth_tomson001@outlook.com.
happy day
,
Здравейте всички, тук идва една изгодна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, ТЕСТИМОНА ЗА КАК ВЗЕМЕТЕ ЗАЕМ ЗА ПРОМЯНА НА БРОКИЯ ЖИВОТ НА МОЯТА СЕМЕЙСТВО Моето име е г-жа Кленси Декстър. Аз живея в САЩ Флорида и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който може да промени моя Broke Life и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем, към Them. Те ми дадоха щастие на мен и на моето семейство, имах нужда от заем от $ 250 000.00, за да започна живота си като вдовица с 3 деца, имах предвид това честно и БОГ, страхуващо се за компания за кредитиране на кредити онлайн, която ми помогна с заем от $ 250 000,00 U.S. Долар, те наистина се страхуват от БОГ Хората, работещи с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни, че ще изплатите заема, моля, свържете се с тях и моля, кажете им, че г-жа, Clency ви ги е препратила. контакт чрез E_mail:
happyday99loanfirm@gmail.com
happy day
,
Здравейте всички, тук идва една изгодна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, ТЕСТИМОНА ЗА КАК ВЗЕМЕТЕ ЗАЕМ ЗА ПРОМЯНА НА БРОКИЯ ЖИВОТ НА МОЯТА СЕМЕЙСТВО Моето име е г-жа Кленси Декстър. Аз живея в САЩ Флорида и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който може да промени моя Broke Life и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем, към Them. Те ми дадоха щастие на мен и на моето семейство, имах нужда от заем от $ 250 000.00, за да започна живота си като вдовица с 3 деца, имах предвид това честно и БОГ, страхуващо се за компания за кредитиране на кредити онлайн, която ми помогна с заем от $ 250 000,00 U.S. Долар, те наистина се страхуват от БОГ Хората, работещи с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни, че ще изплатите заема, моля, свържете се с тях и моля, кажете им, че г-жа, Clency ви ги е препратила. контакт чрез E_mail:
happyday99loanfirm@gmail.com
happy day
,
Здравейте всички, тук идва една изгодна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, ТЕСТИМОНА ЗА КАК ВЗЕМЕТЕ ЗАЕМ ЗА ПРОМЯНА НА БРОКИЯ ЖИВОТ НА МОЯТА СЕМЕЙСТВО Моето име е г-жа Кленси Декстър. Аз живея в САЩ Флорида и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който може да промени моя Broke Life и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем, към Them. Те ми дадоха щастие на мен и на моето семейство, имах нужда от заем от $ 250 000.00, за да започна живота си като вдовица с 3 деца, имах предвид това честно и БОГ, страхуващо се за компания за кредитиране на кредити онлайн, която ми помогна с заем от $ 250 000,00 U.S. Долар, те наистина се страхуват от БОГ Хората, работещи с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни, че ще изплатите заема, моля, свържете се с тях и моля, кажете им, че г-жа, Clency ви ги е препратила. контакт чрез E_mail:
happyday99loanfirm@gmail.com
Anna
,
Здравейте на всички!
Аз съм Анна, в момента живея в Русе, България. В момента съм с две деца и съм заседнал във финансова ситуация през март и трябва да рефинансирам и да си платя сметките. Опитвам се да получа заеми от различни кредитни фирми, както частни, така и корпоративни. Но какъв Бог би го имал, аз каква кооперация управлява от човек Божи частен заем, който ми даде заем от 80 000 и днес на собственик на бизнес и децата ми се справят добре в момента, ако Г-н Данте Паола по имейл: dantecooperativehelp@hotmail.com Моля, свържете се с г-н Данте Паола чрез електронна поща: dantecooperativehelp@hotmail.com Той не знае, че по този начин, но сега е толкова щастлив и реших да уведомя хората за него и затова искам да го благословям повече. Можете да се свържете с него чрез имейла му: dantecooperativehelp@hotmail.com за бързо разговор в чата или whatsapp / +35677926593
благодаря
Ann
MARY MASON
,
Фирма за заем на Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.
Добър ден сър / ма съм.
Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: граница / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.
(Номер на Whatsapp: +79652625435)
Ние предлагаме разнообразни заеми
* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация
Без предварителни такси
Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
Г-жа Мери Мейсън.
MR PENDELIS
,
Testimony how I end my financial worries 
Hi everyone, we provide loans to individuals, companies and cooperating institutions business loans financing agriculture and projects. I'm Mrs. Clency Dexter.I live in Florida and I am a happy woman today, I want to thank Mr. Pendelis Wealth for the loans offered, a Godfearing man.(IT'S TRUE) contact via: pwloancompany484@gmail.com
Best Regards
happy day
,
Здравейте всички, тук идва достъпна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги и завещание как получих заем, за да променя живота на моето смъртоносно семейство. Казвам се г-жа Clancy Dexter. Аз живея в САЩ Флорида и съм ли щастлива жена днес? Мислех си, че всеки заемодател може да промени живота на Броук и семейството ми, бих насочил всеки, който търси заем, към тях. Те дадоха мен и моето семейно щастие. Имах нужда от заем от $ 250 000,00, за да започна живота си отново като вдовица с три деца. Отидох в тази компания, която отпусна честен и богобоязлив онлайн заем, който ми помогна да получа заем от $ 250 000.00. , Долар, те всъщност са хора, страх от Бог, които работят с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни в изплащането, моля, свържете се с тях и ги уведомете, че г-жа Clency ви препрати към тях. Контакт по имейл:
happyday99loanfirm@gmail.com
happy day
,
Здравейте всички, тук идва достъпна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги и завещание как получих заем, за да променя живота на моето смъртоносно семейство. Казвам се г-жа Clancy Dexter. Аз живея в САЩ Флорида и съм ли щастлива жена днес? Мислех си, че всеки заемодател може да промени живота на Броук и семейството ми, бих насочил всеки, който търси заем, към тях. Те дадоха мен и моето семейно щастие. Имах нужда от заем от $ 250 000,00, за да започна живота си отново като вдовица с три деца. Отидох в тази компания, която отпусна честен и богобоязлив онлайн заем, който ми помогна да получа заем от $ 250 000.00. , Долар, те всъщност са хора, страх от Бог, които работят с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни в изплащането, моля, свържете се с тях и ги уведомете, че г-жа Clency ви препрати към тях. Контакт по имейл:
happyday99loanfirm@gmail.com
judith barry
,
Свържете се с него на този имейл: roberth_tomson001@outlook.com. Имах нужда от заем в размер на 200 000,00 долара, за да започна живота си като самотни родители с 2 деца, 1 срещнах този честен и Бог се страхува кредитор за заем онлайн Mr.Roberth Tomson това ми помогна? със заем от 200 000,00 долара, той наистина е човек, който се страхува от Бог и работи с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заеми и сте 100% сигурни да изплатите заема, моля, свържете се с него на този имейл и ги информирайте roberth_tomson001@outlook.com или Whatsapp: +12563872052 Скот Алехандра ви насочи .. Благодаря. Бог да те благослови .
Г-н Дерек Дъглас
,
Добър ден,
Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.
УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..
Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com
Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.
За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
3% Налично и гаранционно предложение за заем
Г-н Дерек Дъглас
,
Добър ден,
Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.
УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..
Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com
Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.
За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
happy day
,
Здравейте всички, тук идва достъпна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, и завещание как получих заем, за да променя живота на моето смъртоносно семейство. Казвам се г-жа Clancy Dexter. Аз живея в САЩ Флорида и съм ли щастлива жена днес? Мислех си, че всеки заемодател може да промени живота на Броук и семейството ми, бих насочил всеки, който търси заем, към тях. Те дадоха мен и моето семейно щастие. Имах нужда от заем от $ 250 000,00, за да започна живота си отново като вдовица с три деца. Отидох в тази компания, която отпусна честен и богобоязлив онлайн заем, който ми помогна да получа заем от $ 250 000.00. , Долар, те всъщност са хора, страх от Бог, които работят с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни в изплащането, моля, свържете се с тях и ги уведомете, че г-жа Clency ви препрати към тях. Контакт по имейл:
happyday99loanfirm@gmail.com
happy day
,
Здравейте всички, тук идва достъпна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, и завещание как получих заем, за да променя живота на моето смъртоносно семейство. Казвам се г-жа Clancy Dexter. Аз живея в САЩ Флорида и съм ли щастлива жена днес? Мислех си, че всеки заемодател може да промени живота на Броук и семейството ми, бих насочил всеки, който търси заем, към тях. Те дадоха мен и моето семейно щастие. Имах нужда от заем от $ 250 000,00, за да започна живота си отново като вдовица с три деца. Отидох в тази компания, която отпусна честен и богобоязлив онлайн заем, който ми помогна да получа заем от $ 250 000.00. , Долар, те всъщност са хора, страх от Бог, които работят с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни в изплащането, моля, свържете се с тях и ги уведомете, че г-жа Clency ви препрати към тях. Контакт по имейл:
happyday99loanfirm@gmail.com
Hope elinal
,
Добър ден за вас, видях вашата поща в интернет по отношение на получаване на заем за плащане на дълга ви и стартиране на нов бизнес, искам да знаете, че сте на правилното място да кандидатствате за заем, предлагам лична заем на всички, които се нуждаят от финансова помощ с 2% лихва, ако се интересувате, любезно се върнете при мен чрез имейл адрес: Kplendes@outlook.com
страничен наблюдател
,
Повечето българки изтъкват финансовата нестабилност като основен мотив. Ако това е истинската причина, Африка, латинска Америка и половината Азия отдавна трябваше да са опустели. Някои ще кажат: " Българските жени не са като другите."
И ще са напълно прави. Съвременните българки са напълно зависими от Фейсбук и чалга поп-фолк имиджа, а липсата на морал и обърканата им ценностна система ги превръща в капризни, високомерни и претенциозни същества, чиято собствена значимост не зачита дори Природните закони.
MARY MASON
,
Фирма за заем на Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.
Добър ден господине / ма съм.
Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: граница / конкурентоспособност на бизнес разширяване.
(Номер на Whatsapp: +79652625435)
Ние предлагаме разнообразни заеми
* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация
Без предварителни такси
Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
Г-жа Мери Мейсън.
3% Просто и достъпно заемно предложение
,
Здравейте,
Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.
Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.
Тази оферта е за сериозни хора.
Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
 
Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.
С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
mrs flora stanley
,
Вземете и спешен заем на каквато и да е сума, за да започнете бизнес на собствената си компания @Barclays Bank при много ниска лихва чрез barclaystrustbank800@gmail.com www.barclays.co.uk уебсайт
пази се.....
Andra Hreceniuc
,
Вземете и спешен заем на каквато и да е сума, за да започнете бизнес на собствената си компания @Barclays Bank при много ниска лихва чрез barclaystrustbank800@gmail.com www.barclays.co.uk уебсайт
пази се.....