Charlie Sheen

Какво си мисли мъжът, докато ви сваля звезди?

Чудели ли сте се какво си мисли един мъж докато ви сваля и говори мили неща. Има много възможности, но най-вероятно това е в кръвта им. Забавлявайте се.
# Забавно

Наскоро сте срещнали случайно страхотен мъж, имате чувството, че само него сте чакали. Добре ви е с него, говорите за всичко, излизате често, той ви гледа само в очите и е сляп за останалите жени около вас. И във вас започва да се прокрадва предателското гласче на онзи вътрешен глас, който ви казва, че нещо определено не е наред, не може всичко да е идеално. Дали пък не е предрешен гей или лицемер? Може ли пък един мъж да е така искрен? Не се притеснявайте вие сте си наред, просто всяка жена поне веднъж в живота си се е съмнявала относно своя партньор или любим.

Чудели ли сте се какво ли всъщност мисли, докато ви казва колко сте красива, перфектна, очарователна и т.н. красиви неща? За някои жени тези думи звучат лицемерно и е съвсем нормално да се съмняват. Дали той е искрен? Какво има предвид под всичко това? Нужно ли е наистина да ви говори така, за да изрази възхищението и любовта си или просто ви замазва очите, за да ви “закотви” за себе си?

Принципно мъжете са различни, точно както и жените. Но има няколко основни положения, които са общовалидни при всички индивиди от мъжки пол, които едва ли не се навират в очите ви и се отнасят с вас като с принцеса, толкова натрапващо, че чак дразнещо и противно понякога. Ако мъжът не знае кога да спре, това определено може да отблъсне жената. Нека да видим сега какво точно си мисли той, докато ви омагьосва? Ако е влюбен, той започва да се държи като мекотело. Буквално. Във вашите ръце е точно като пластелин, може да направите от него, каквото пожелаете. И когато ви казва колко красиво сияят очите ви, или как се отразява небето в тях, колко е блестяща косата и усмивката ви, то той наистина го мисли. Това не винаги е толкова хубаво, обаче колкото изглежда отстрани. В много случаи той си мисли: “Това е жената за мен, тя е перфектна и красива, омагьосва ме, а сексът с нея е божествен и ако й казвам по 100 пъти на ден как не мога без нея, то тя ще е моя завинаги”. Колко от това е истина само времето може да покаже.

Какво обаче мъжът не е така влюбен, но въпреки това ги сипе тези комплименти? Поне веднъж всяка една жена е ставала “жертва” на тези думи. Какво си мисли тогава и най-вече защо го казва? “Страхотно парче, е не е точно мой тип, но какво пък ще е добре да я мина, ако не друго поне ще мога да се похваля, че съм бил с повече жени.” Това, колкото и цинично да звучи е основният мотив, който кара един мъж, който не е влюбен да се впусне в “лов”. Все пак колкото повече, толкова повече е казал Мечо Пух. Най-странното е, че даже и да не е влюбен, един мъж може да се впусне в настървен лов само за единия нагон. Сексът е голяма движеща сила и не бива да се заблуждавате, че само защото той ви води навсякъде и ви подарява подаръци ще е с вас цял живот.

Без да даваме категорична оценка, че видите ли мъжете били еди какви си, защото и жените не падат по-долу в някои отношения, ще кажем само, че причината, поради, която го правят е, че просто това им е в кръвта на нашите мили мъже. Някога преди векове, когато човекът тъкмо се е изправил на два крака и се е чудил как сега ще живее на два израстъка и то на земята, мъжкарите са ходели на лов. Те са били и тези, които вероятно са си избирали жени. Първично или не, това си е оставило следа и в нашите модерни времена. Женската избира партньора за своето поколение, но пък мъжкият избира с коя да спи, коя да “излови”. И всички средства за него са позволени, ако обаче като жена успеете да го омаете, то може да сътворите чудеса и често без сам да се усети да падне в капан.

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
0 Коментара