Trinity .

Как да разкараш гаджето в десет стъпки

Как да разкараш гаджето в десет стъпки
Писнало ли ви е да сте все милата и прощаващата? Писна ли ви той все да си развява оная работа насам натам, според това коя фуста харесва днес, а за вас да остава само домакинската работа и детето /ако имате/?
# Забавно

Писнало ли ви е да сте все милата и прощаващата? Писна ли ви той все да си развява оная работа насам натам, според това коя фуста харесва днес, а за вас да остава само домакинската работа и детето /ако имате/? И после да се кълне как горкия той, има такъв ген, просто не може да устои на хубава жена, но че това е само секс, не и нещо сериозно?

А вие естествено не може да хойкате, защото, ако и вие почнете безразборни връзки, какво ще се случи с цялото семейство? Но той може. Защото на мъжете Е поз-во-ле-но. Жените сполятавали семейството, разбираш ли. Е, сега е моментът да го направите на две стотинки и накрая просто да го изхвърлите. Или просто да го накарате сам да си тръгне. Повярвайте, следващите десет стъпки са просто златни правила, които ще накарат всеки мъж да си бие камшика колкото се може по-бързо. Е, после може да дойде да ви реве, че не може без вас, но вие вече ще сте претръпанала и няма да ви пука за него. А точно така трябва. Все пак той не е единствен със съответния атрибут, нали така? И така-а-а…

  1. Споменете възможностите му на любовник. Мъжете са много чувствителни на тази тема. Ако съвсем небрежно му споделите как той е първият, с който досега сте симулирали оргазъм, ще го изправите на нокти.
  2. Сравнявайте го с бившите си партньори. Никой мъж не обича да е конкуренция, направо издивяват. Даже и този, с който го сравнявате е останал назад в миналото.
  3. Мърморете му. Нещото, което наистина може да вбеси един мъж наистина е жена, която непрекъснато му мърмори. За всичко. За дъжда, който вали навън и ви разваля прическата, за идиота, който профуча през локвата и ви опръска, за онзи, който мина на червено и дори за състоянието на икономиката в страната. Поводи за мърморене могат да се измислят един милион, а и на всяка жена просто й идва отвътре това умение.
  4. Някоя вечер след работа излезте с приятелки на бар и не му вдигайте телефона, колкото и да ви звъни. Даже му затваряйте.
  5. Отидете на море или друга почивка за няколко дни без него, под претекст, че ще се видите със стара приятелка, и просто той няма място там.
  6. Заведете го на пазар. Това е другото най-омразно нещо на един мъж след мърморенето. Жените могат да пробват обувките в целия магазин преди да си изберат един чифт, например. Ще го докарете до нервен срив.
  7. Говорете за вашите проблеми. Споделяйте му в най-малки детайли какво сте правили например днес на работа. Или как ви е дошъл цикъла точно на решаващата бизнес среща или как сте търсили тампони или превръзки в кварталния магазин. И каквото друго се сетите.
  8. Подразнете го, дотолкова, че едва ли не да свърши, и си легнете под предтекст, че внезапно ви е заболяла главата.
  9. Постоянно му говорете за пари. Отново болна тема. Особено, ако не е особено добре заплатен или пък иска да постигне повече. И след като безспирно сте му трили сол на главата, че не успява да си гледа семейството във финансов аспект, си купете чифт ботуши за 200-300 лева от близкия МОЛ, оправдавайки се, че просто не сте устояли.
  10. И не на последно място, говорете лощо за майка му. Особено, ако той много я цени. Много мъже буквално гледат мама в устата, когато говори. Това да я направите на две стотинки пред него е точка във вашето поле. Жена, която не уважава майка му, не може да издържи дълго с един мъж. Особено от този мухльовски тип. Критикувайте ястията й, дома й, и всичко, което я засяга по някакъв начин, дори може да му кажете, че не го е възпитала добре щом си хвърля навсякъде дрехите.

И ако всичко това не помогне, просто му бийте шута. Такъв муньо не ви трябва. Но ако го обичате и смятате, че може пък и да се промени, не ги прилагайте.

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
1 Коментара
вяря
,
Много хубаво написана статия!!!!!