Trinity .

За какво лъжат повечето (български) мъже

За какво лъжат повечето (български) мъже
Голяма част от мъжете в България са комплексирани, нерешителни, ограничени. Вижте от какво трябва да се пазят подрастващите момичета или... защо е по- добре да се довериш на вибратора си...
# Забавно

Независимо, че ще бъда оплюта от по-голямата част от мъжкото съсловие, реших да обобщя с няколко думи от какво трябва да се пазят подрастващите момичета или... защо е по- добре да се довериш на вибратора си.

Голяма част от мъжете в България , встрани от другите им качества (положителни или не) са силно комплексирани, нерешителни, ограничени...

Казвам особено в България, защото нямам особен опит с чуждоземци. А и годините на робство, а след това и на преход са си изиграли играта, не само при мъжете, но и при по-голямата част от населението. По страхове и предрасъдъци не можем да се мерим с нито един друг народ. Оттам ни идват и проблемите. Затова и не обвинявам никого.

В най-общи линии типовете мъже, според лъжите им могат да бъдат обособени на следните групи:

1. Най-честата лъжа – „Не съм с теб заради секса”

Сигурно, ако сте жена и четете това няма да се учудите, едва ли го чувате за първи път. Интернет простраството избълва хиляди постулати относно намеренията на новия ви възлюбен. ”Ама как така...За толкова повърхностен ли ме намираш, аз те харесвам по принцип, но то едното си върви с другото”, каза той докато я натискаше зад ъгъла.Колко мило!Чуете ли гореспоменатото изречение бягайте надалеч!Ако един мъж наистина харесва една жена, самият той ще бъде достатъчно несигурен и уплашен, че да я оскверни почти насилствено още в началото.

2. „Не изневерявам”

Той твърди, че никога не би изневерил. Твърди , че е готов да обича и да бъде предан на жената до себе си доживот. Пълни глупости!По статистика от последните години 44 до 76% от мъжете изневеряват на своята половинка, въпреки успешния си брак. Причините основно са две – болезнено желание за самоутвърждаване или чувство за непълноценност.И при двата случая говорим за абсолютно ниско самочувствие или липса на внимание.

3 .„Имам яхта и цяло състояние в банкова сметка(освен това съм в тесни връзки с мафията)”

Любимата плячка на социално изнасилените жени. Тук държа да подчертая, че цяло едно поколение измисли тази лъжа. То изкуствено възпроизведе както жените-кукли с непрекъснати претенции и желание за доживотно щракане на пръсти и хвърляне на салфетки , така и имиджа на „мутрите”. Оттам мъжете се объркаха, че трябва да изглеждат така, като безмозъчни говеда, с куп пари, лъскави коли и грубо поведение, за да бъдат харесвани. Та така и до днес... само дето вече не е модерно да си с черен шлифер и зализана коса.При жените особена разлика във визията няма, освен молива за уста, той вече не е актуален... Бяло-русото обаче още е на мода.

4. „Обичам родителите си, но те не ми се бъркат в живота.”

Да бе да!Той или е около 30-те(недай си боже и повече) и още живее с техните или в по-добрия случай е имал благоразумието да се изнесе и да започне самостоятелен живот, но въпреки всичко определящия фактор за всичките му решения са родителите.

Няма нищо лошо да обичаш най-близките си хора и да се вслушваш в съветите им, но..ако се стигне дотам да вземат важни решения за собствения ти жовот и ако се противпоставиш да ти обясняват колко си неопитен и зелен още...по-добре не.Ако се опиташ да се пребориш с психиката на такъв тип мъж, всъщност ще трябва да изкорениш традициите на цяло едно семейство, което е непосилно, дори и за Силна жена. Така че, ако го чуеш да говори с майка си и да се съгласява с всяко нейно становище по-добре стой надалеч.

5. Лъжата за живот зад граница.

Не толкова често срещана лъжа, но ако се вслушате в случайни разговори по заведенията, ще станете свидетел на толкова много житейски истории на странство в чужбина.И всеки говори за това, все едно е бил в Рая на земята.Ако не той самия, то много близък негов приятел, който разбирасе е останал очарован от чистотата, стандарта на живот и услуги.Даммм...жените, особено онези които твърдят, че са с по-висок коефициент, много се връзват на това.Няма да коментирам колко е розов животът извън милата родина. И ако е така, кой е виновен за това, прекалено се изтърка темата напоследък.Мъжете често лъжат, че са били „някъде на запад” или че имат планове за емиграция, а жените от „прованса” с по-широк мироглед и по-големи амбиции, веднага започват да си правят планове, как всички ще и завидят за просперитетния мъж.

6. Не на последно място – лъжата че е известен.

Не знам защо, дали защото свързват медийното пространство с финансовото състояние, напоследък все повече хора искат да станат известни.Маса мъже изявяват желание да се снимат в музикални клипове, реклами, телевизионни предавания.Такива мъже се познават лесно - облечени са „фешън”, като модата се диктува или от фолклора на местните или международните телевизионни канали.Ходят изпънати като струна с ръцете встрани от торса и гордо вдигната глава.Косата е приведена в небрежен вид с много втвърдяващи препарати.Обикновено имат зад гърба си поне една медийна изява, което ги кара да се чувстват недосегаеми.Надявам се българската жена да се е нагледала вече на тоя цирк и това да се прекрати скоро.

Простотията дебне от всеки ъгъл и трябва изключително да се внимава при избора на партнъор, особено ако става въпрос за доживотен избор. За да не се стигне до там, да се прибереш скапана от работа някой ден и да изревеш на плужека в другата стая със всичкия си глас, за да го извисиш над звука на телевизора :„Изхвърли ли боклука днес?.”. А той с дебилската усмивка на налапал бирено шише от сутринта да ти отговори: „Ще я изхвърля утре,сега ще искаш и да ти сготвя вечеря, докато ти гледаш телевизия и ми пиеш от бирата...”

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
0 Коментара