Aleksandar V

За кой да гласуваме на толкова желаните предсрочни избори ?

За кой да гласуваме на толкова желаните предсрочни избори ?

В момента е отпускарски сезон, но все пак, някой от политическите партии трябва да се покаже и да обясни на електората какво мисли да прави през следващите четири години.

# Политика # БСП # Мисли # ДПС # ГЕРБ

Цяла година имаше протести срещу правителството на БСП и поддържащата го партия ДПС. Бойко Борисов постоянно се появяваше пред медиите и говореше колко са лоши.

Желанието на водача на ГЕРБ се сбъдна, съпроводено с странни събития като проблемите с Южен Поток и фалита на КТБ. Въпроса е сега на къде ? Българския народ си е задавал този въпрос в продължение на 20 години (преди това е било лесно), но явно все още не може да намери отговор.

Интересното е, че за разлика от предишни години, когато лидерите на парламентарните партии дискутират на дълго и на широко по телевизията, кой е по-зле, в момента на може да видим нито един лидер да говори за каквото и да е било. Телевизиите ни занимават с дребни битови проблеми и изявления на министри от временното правителство.

В момента е отпускарски сезон, но все пак, някой от политическите партии трябва да се покаже и да обясни на електората какво мисли да прави през следващите четири години.

Бойко Борисов лови шарани (поздрави за добрия улов). Михаил Миков сигурно и той почива. Лютви Местан, няма начин да се покаже, защото така или иначе ще влязат в парламента и някой ще трябва да им се кланя за да управлява.

Възможно е партиите да не искат да харчат пари за разточителни кампании и да оставят електората да реши, въз основа на свършеното от предходни години, за кой да гласува. Но и това не е вариант, защото трябва да знаем какво точно ще се прави за нашето благо в следващите години, понеже вече сме виждали постоянството в действията на париите.

Затова все още стои основния въпрос: За кого да гласувам ?

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
2 Коментара
Криста
,
Александър - погледни от и от добрата страна, че в случая поне няма да се почувстваш излъган. След като няма обещания, няма и очаквания = няма разочарования. Сложи си розовите очила и пий една ракия :)
Ванката
,
Да бе, едно време поне се плюеха по телевизията и всичко приличаше на футболен мач. Това беше интересно.
Сега май си знаят кой какво ще прави и не им се дават милиони за безсмислени кампании.