Trinity .

В последно време ВИП клиентите на КТБ започнаха да излизат наяве. Така разбрахме защо известни личности се показват по телевизията и реват за спасяването на КТБ и как всичко това било една атака срещу банката.

Най-много се чудя защо все още се коментира дали да се покриват депозитите или не. Според съществуващия закон в България, а и в целия свят, депозитите над 100 000 евро не трябва да се покриват. Защо все още това се коментира ?

# Цветан Василев # Компании # Скандал # Корпоративна Търговска Банка
ВИП клиентите на КТБ

Кои са ВИП клиентите на КТБ

Нашите източници потвърждават верността на вече публикуваните в други издания данни за депозити на депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов (над 2 млн лв), Иван Костов и неговото семейство (общо над 1 млн лева), почетният председател на ДПС Ахмед Доган (над 880 хиляди лв и кредитна карта с лимит 40 хиляди евро), депутатът от ДПС Веселин Пенев (над 1 млн. лв), бившия финансов министър Стоян Александров (също с над 1 млн лв.).
Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
1 Коментара
Сиренето
,
На Ахмет Доган не му дреме кой знае колко, ама на Вежди Рашидов и Васил Найденов очевидно не могат да го понесат. По принцип интелигентни хора с много пари не би трябвало да слагат всички спестяания на едно място :)