Gandalf the White

Имотната криза в Китай наближава. Очаквано, както се случи в Америка, най-много ще пострада средната класа, при която 70% от притежаваните средства са под формата на имот. Евентуален спад на цените на имотите ще се отрази пагубно върху нея.

Състоянието с много богатите е различно. По модела на Американските богаташи, китайските обикновенно притежава имущество в чужбина.

# Капитализъм # Бизнес # Криза
Как наближаващата имотна криза в Китай, ще доведе до криза при средната класа

Here’s why a China housing crash would crush the middle class—and why that matters

Many China-watchers are worried that China is beginning to tip over the edge of a big drop in housing values—and that falling prices could give way to a crash. As we discussed yesterday, it's hard to tell what the supply and demand for housing actually is. Plus, smaller cities differ dramatically from larger ones, as the chart...
Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
2 Коментара
mart
,
Какво им дреме на Китай, така или иначе те прозивеждат всичко. Ако стане някакъв проблем с тяхната икономика, няма с какво да се обличаме, с какво да ходим на работа, с какво да работим. Само ще имаме храна, но няма да има как да я съхраняваме и как да я докарват до нас. Демек на Китай изобщо не му дреме, на нас трябва да ни дреме.
Siren
,
Като гледам за призрачните градове в Китай се говори от няколко години, но до сега правителството успява някак си да го прикрие. Много ме е страх какво ще стане когато това нещо гръмне. Кризата в америка ще е сладка работа.