Trinity .

Пластичните операции и защо момиченцата вече искат за бала нови цици?

>Много момичета искат да имат „втора кожа”, въпреки че понякога е доста болезнено.Последователите и изпълните в поп-фолк културата са едни от най-честите посетители на естетичните клиники.Освен стандартните вече процедури за уголемяване на бюст и т.н., някой направо стряскаха.
# Драма

Много момичета искат да имат „втора кожа”, въпреки че понякога е доста болезнено.Последователите и изпълните в поп-фолк културата са едни от най-честите посетители на естетичните клиники. Освен стандартните вече процедури за уголемяване на бюст и т.н., някой направо стряскаха. Преди години Глория легна под ножа, за да удължи краката си....с няколко сантиметра.Интервенцията е адски болезнена(накратко ти смазват костите на крайниците и после лежиш в корито, което ти ги удължава). Кралицата на по-фолк жанра- Азис, се сдоби с огромна мъжественост:“Наистина размерът има огромно значение. Не вярвам на хора, които казват, че няма значение. Всичко голямо, освен нещастието, е хубаво”, казва той. Една от най-критикуваните в бранша е Мария, която доста прекали с наслагването на силикон в устните и не само. Обаче тя си ги харесва... Доста от звездите в бранша, освен да увеличават, също и намаляват пропорциите си. И не само чрез липосукция!Обичаната Преслава преди време намали обиколката на бюста си в немска клиника с 15 см. Мис Силикон за м.г. буквално взриви медиите, в репортаж за една от най-гледаните телевизии в България, като каза че гаджето и е абсолютно против изкуствените гърди.

Уголемяването на гърди е на първо място и според класацията на списание Forbes, следват го поставянето на ботокс, липосукцията и инжектирането на хиларионова киселина.На пето място списанието класира блефаропластиката. Това е корекция на клепачите, като може да си ги повдигнете, смъкнете или просто да им премахнете уморения вид. В България горен клепач струва около 950 евро, долен - около 1350 евро.След това удовоствие са класирани лазерната епилация, ринопластика, химическия пилинг, абдоминопластиката и лазерния ресърфейсинг.За непросветените ринопластиката е преправяне на носа, а абдоминопластиката е прибиране на корема, като се маха излишната кожа. В щатите последната е по-разпространена сред мъжете, които ги мързи да посещават фитнеса. Там това струва5 500 долара, а в България: 1 600 - 2 600 евро. Лазерния ресърфейсинг е процедура за подмладяване на кожата(премахване на мимически бръчки, белези от акне и слънце).

Първата българска клиника за пластична и естетична хирургия е отворила врати през 1992 г. в София от доц. д-р Емил Георгиев.А в днешно време има богат избор, каде и за колко можеш да се моделираш като Барби.Интересен факт е, че миналата година американките са пръснали 1.2 млрд. долара за изкуствени гърди. В България няма точна статистика за броя и вида на пластичните опрации годишно.Клиниките са предимно частни, а материалите се внасят от др. държави и поради търговски съображения не е упоменато откъде и колко.

Само за консулатция на мъжкия пол,ако има някой случайно попаднал в темета представител - удължаване на пенис в България струва между 950 - 1250 евро, което е доста по-евтино от корекцията на срамните устни - цели 1400 евро.Интересно е, че дори е възможно да си възвърнеш девствеността, само срещу 400 евро.

Не винаги пластичните операции са успешни, някои излизат от операционната с ново самочувствие, но с обезобразено(както се оказва след време) тяло или лице.Лошото е,че клиниките не дават гаранция, нито повечето лекари.Не можеш да върнеш продукта и с касова бележка, защото не издават такава.А импланта от кадето и да го погледеш си е чист търговски продукт,или чиста далавера, ако се изразим по-грубо.

А момиченцата биха искали нови цици, като подарък за бала, защото е модерно...Защото всичко около нас ни учи,че красотата е хармония.Но не между душата и тялото...Защото е модерно и да нямаш душа. :)

Полезни за самочувствието или вредни за здравето са пластичните интервенции и имат ли те почва у нас? Очаквам и други мнения по темета!

Вашият Коментар
Име :
Поща :
Сайт :
0 Коментара